rehabilitacio_patrimoni_estany_construccions360+

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL PAISATGE CULTURAL A L’ESTANY

REHABILITACIÓ PATRIMONIAL DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL PAISATGE CULTURAL A L’ESTANY

Rehabilitació d’un antic edifici municipal de l’Estany, a la província de Barcelona, del qual només es va mantenir la façana i es va intervenir construint de nou tots els elements estructurals i la coberta de l’edifici.

La solució constructiva, projectada per l’arquitecte barceloní Jordi Morros, va destacar per la realització dels forjats i altres elements constructius mitjançant panells de fusta CLT (fusta contralaminada), ancorats als murs de maçoneria existent de les façanes. L’edifici consta d’uns 450 m2 repartits en 4 plantes. L’ús definitiu del nou espai rehabilitat és el d’un museu i un centre d’interpretació el paisatge cultural del municipi.

  • ANY : 2015
  • LOCALITZACIÓ : L'Estany (Barcelona)
  • CLIENT : Ajuntament de L'Estany
  • TYPE :
  • REHABILITACIÓ I PATRIMONI : Rehabilitació patrimonial edifici municipal
  • OBRA NOVA I RESIDENCIAL :
  • ESPAIS URBANS :
  • ESPAIS INTERIORS :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO :
  • AÑO :
  • LOCALIZACIÓN :
  • CLIENTE :
  • TYPE_C :
  • REHABILITACIÓN Y PATRIMONIO :
  • OBRA NUEVA Y RESIDENCIAL :
  • ESPACIOS URBANOS :
  • ESPACIOS INTERIORES :
ANY

2015

LOCALITZACIÓ

L'Estany (Barcelona)

CLIENT

Ajuntament de L'Estany

REHABILITACIÓ I PATRIMONI

Rehabilitació patrimonial edifici municipal